چرا بانک ها از رمزارزها استقبال می کنند؟
حمیده مولائی: فناوری های پرداخت دیجیتال، سیستم های مالی را وادار به تکامل می کند. با ظهور ارزهای دیجیتال، بانک ها احساس می کنند قدرتشان به تدریج کاهش می یابد و می خواهند کنترل خود را دوباره به دست بگیرند. در سال 2014 ، زمانی که نهادهای تنظیمی در نیویورک در حال بررسی راه هایی برای کنترل بیت کوین بودند، مدیران بزرگ ترین بانک های وال استریت نگران بودند که تنظیم گری ارزهای رمزنگاری شده به آنها مشروعیت می بخشد و این امر می تواند صنعت مالی جهانی را تهدید کند. بنابراین سعی کردند تا بذر شک و تردید را در این بازار بکارند.
به گزارش بخش ترجمه شرکت ها، به نقل از نیویورک تایمز، در مجمع جهانی اقتصاد در داووس در آن سال، جیمی دیمون، مدیر اجرایی JPMorgan Chase ، بزر گترین بانک ایالات متحده، بیت کوین را اندوخته ارزش «وحشتناک » نامید که برای مقاصد غیرقانونی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در جلسه ای برای بحث در مورد نقض تحریم های ایالات متحده در قبال کشورهای دیگر، اچ رادگین کوهن، وکیل برجسته صنعت مالی، به
تنظیم کننده های ایالتی هشدار داد که دولت فدرال در مورد بیت کوین و استفاده از آن بسیار نگران است. هم اکنون همه آن تلا شها با شکست مواجه شده اند. دپارتمان خدمات مالی نیویورک صدور مجوز برای کسب و کارهای مربوط به بیت کوین را در سال 2015 آغاز کرد. در حال حاضر بیش از 75 میلیون کاربر بیت کوین در سراسر جهان وجود دارد که در مقایسه با حدود 3 میلیون کاربر هفت سال پیش، بسیار رشد داشته است و در طول این مدت تعداد ارزهای دیجیتال نیز افزایش یافته است. بر اساس گزارش ماه ژوئیه توسط و بسایت Crypto.com ، در سراسر جهان، 220 میلیون نفر از ارزهای دیجیتال استفاده م یکنند.
توماس اولسن، یکی از شرکای موسسه بین اند کمپانی که به شرکت های مالی در مورد ارزهای دیجیتال و سایر موضوعات مربوط به دارایی های دیجیتال مشاوره می دهد، می گوید: بیشتر مردم باور دارند که در آینده نه
چندان دور، طی 10 یا 20 سال آینده یا زودتر، همه دارایی ها در قالب ارزهای دیجیتالی عرضه خواهند شد. اکنون صنعت بانکداری در حال رقابت برای جبران کم کاری خود در گذشته است. بانک ها می خواهند در این دنیای جدید رقابت کنند و از سود آن بی نصیب نمانند. رویکرد آنها دو جنبه دارد، تجربه بازار ارزهای دیجیتال و لابیگری با قانونگذاران برای ایجاد قوانینی که به نفع بانک ها باشد. برخی از آنها سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال را به مشتریان ثروتمند خود ارائه می دهند و دیگران نیز در حال سنجش میزهای معاملاتی برای بیت کوین هستند. جی پی مورگان حتی ارز دیجیتال خود را در سال 2019 راه اندازی کرد. نمایندگان صنعت بانکداری اکنون به جای هشدار به قانونگذاران مبنی بر دوری از ارزهای دیجیتال، شکایت دارند که رگولاتورها و نهادهای قانونگذاری به اندازه کافی در این رابطه سریع عمل نکرد هاند. بدبینی اولیه آنها به این پدیده، فرصت های طلایی را برای آنها به هدر داد. یک دنیای مالی جایگزین در کنار صنعت بانکداری سنتی در حال ظهور است. استارت آپ های ارزهای دیجیتال شروع به ارائه کار تهای اعتباری و وام کرده اند. مردم و کسب وکارها در سراسر جهان با سرعت زیادی از ارزهای دیجیتال استقبال می کنند و حتی دولت ها هم درگیر این موضوع هستند.